www.geheugenkoren.nl 

De website van  'Zing Mee In Gouda'.


Carin Aalbers (van Zingen met Zorg) is musicus, ontwikkelaar van muziekprojecten en opleidingscoach. Ze geeft training aan verzorgers van mensen met dementie in het toepassen van muziek in de dagelijkse zorg. Daarnaast geeft ze presentaties over muziek en dementie en adviezen over het samenstellen van persoonlijke muzieklijsten.

Carin is de leider van het koor. Ze zingt bij Toonkunst Rotterdam en heeft ervaring in het coachen van groepen. Bij Kamerkoor Toonkunst Rotterdam heeft ze bij de uitvoering van de kooropera Lippijn van Monique Krus en de Nicolascantate van Benjamin Britten het publiek gedirigeerd.

Shin Lee is een klassiek geschoolde pianiste die haar passie legt in een harmonieuze uitvoering. Zij zet zich er als pianolerares voor in, om haar leerlingen niet alleen te laten delen in haar kennis en vaardigheden, maar ook haar liefde voor muziek. Shin heeft piano gestudeerd in Engeland. Ze heeft een bachelor in muziek en een graad in lesgeven. Shin begeleidt wekelijks een kerkdienst.