www.geheugenkoren.nl 

De website van  'Zing Mee In Gouda'.

Zingen opent de deur naar ons geheugen

Ons koor is opgericht voor zang- en muziekliefhebbers met (beginnende) dementie of geheugenproblemen die graag zingen. Vanaf het begin zingen 'andere' ouderen ook mee omdat samen zingen heel leuk en gezellig is. Alle ouderen zijn welkom! Samen  zingen we elke week bekende en onbekende liederen. Bij ons koor gaat het om het plezier van samen zingen. Samen zingen is als samen praten en luisteren naar elkaar. Samen zingen is verbinden. Samen zingen roept herinneringen op waar we ook over kunnen praten.

Het koor wordt financieel ondersteund door de Stichting Muziek en Geheugen. U betaalt 16 euro er maand of 4 euro per keer.  De eerste kennismaking is altijd gratis en de koffie staat klaar.


Wat zingen we?

Ons repertoire is heel divers. De oude liedjes zijn vaak favoriet maar ook leuke nieuwe meezingers vinden we een uitdaging. Heeft u zelf een leuk lied? Laat het ons weten misschien kunnen we het in ons repertoire opnemen? Wilt u een keer solo zingen? Dat kan ook! Het koor wordt begeleid op piano of gitaar en we werken samen met geschoolde muzikanten.


Voor wie?

Ons koor is voor alle ouderen die graag willen zingen. We zingen samen met mensen die dementie of afasie hebben. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom. We kunnen als u een instrument bespeelt kijken of u met ons mee kunt spelen. U hoeft niet heel goed te kunnen zingen. Het plezier staat voorop.


Waar en wanneer?

We zingen elke dinsdagmorgen van 10:15- 11:45 uur in de Panoramazaal, Bernhardhof 400 in Gouda

Wilt u meezingen? Kom dan op dinsdagochtend naar de Panoramazaal

Heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar: geheugenkoor@xs4all.nl  

Bellen mag ook: 06 496 30 545